VIDEO: Călăii pădurilor din Maramureş, invitaţi să-şi apere imaginea la Realitatea TV

Publicat la: 21.03.2017| Comentarii
 
VIDEO: Călăii pădurilor din Maramureş, invitaţi să-şi apere imaginea la Realitatea TV

Darius Dobra, angajat RNP – Romsilva, membru al comisiei tehnice de pe lângă Comisia Judeţeană Maramureş, vicepreşedinte al Composesoratului “Frank Timiş” Cisla, topograf autorizat pentru schiţe comandate de mafia retrocedarilor (vezi cazul Nuţu Fonta) și milionar.

Gheorghe Albu, “denunţător”, protestatar în faţa DNA, colaborator al diferitelor structuri, personaj atât de “frecventabil” încât nu este invitat nici la televiziunea din Borşa, este propulsat, în direct, la Jocuri de Putere.

Gangsterii pădurilor au dreptul la imagine, iar moderatorul, cu un spirit jurnalistic şi justiţiar excepţional, are grijă ca invitaţii săi (cum s-or fi găsit?) să nu fie deranjaţi sau şifonaţi de adevărul masacrului din Maramureş.

Victimele – pădurile Composesoratului Borşa (17.000 ha) şi composesorii – trebuie să-şi justifice “nebunia”: de ce şi cum rezistă, de 17 ani, grupurilor infracţionale care au distrus atât pădurile, cât şi o structură de proprietate multi-seculară, care face parte din tezaurul istoric al României.

 
Top