Inscrie-te in Nostra Silva!

Publicat la: 28.01.2015| Comentarii|Fisiere atasate
 

Stimaţi Proprietari,

pentru a deveni membri ai Nostra Silva vă rugăm să descărcaţi şi completaţi cererea de adeziune la Federatia Nostra Silva.

Pentru a observa drepturile şi obligaţiile membrilor, dar şi obiectul de activitate al Nostra Silva şi modul de organizare, aveţi posibilitatea să descărcaţi un extras de pe Statut şi o copie de pe incheierea nr. 19 din 19.01.2012 pronunţată de Tribunalul Vâlcea în dosarul 264/90/2012, încheiere prin care Federaţia a dobândit personalitate juridică.

Potrivit prevederilor statutare a fost instituită o taxă care se plăteşte o singură dată, la înscriere, în cuantum de 100 lei.

A mai fost reglementată şi o cotizaţie anuală între 0,5 şi 1 leu, pentru fiecare hectar de teren forestier şi păşune, în funcţie de disponibilităţile financiare ale proprietarului şi de gradul de mulţumire faţa de calitatea şi reprezentativitatea serviciilor de care a beneficiat din partea Federaţiei.

În situaţii excepţionale, în care proprietarii sunt în dificultate financiară, cotizaţia va fi între 0,1 şi 0,5 lei pentru fiecare hectar de teren forestier şi păşune.

Atât pentru taxa de înscriere, cât şi pentru cotizaţie vor fi eliberate eliberate chitanţe şi facturi.

Plata se poate face în contul bancar RO44BTRL00101205314091XX, deschis la Banca Transilvania. Codul fiscal atribuit Nostra Silva este 29759689.

Cererea de aderare trebuie însoţită de dovada proprietăţii (proces-verbal de punere în posesie, titlul de proprietate, hotărâre de validare etc.) şi comunicată Federaţiei Nostra Silva, fie prin poştă, fie, scanate, pe email contact@nostrasilva.ro

 
Top