France 2 – Cash Investigation – IKEA, KRONOSPAN, SCHWEIGHOFER

Publicat la: 28.01.2017| Comentarii
 

 
 • Dinu Pasca

  Nu ei sunt vinovati ci guvernantii nostrii. Cine a semnat contractu cu ei si ia acceptat sa vina la Sebes,si apoi in toata tara.? Coruptii nostrii din guvernu Nastatse pentru ca mai apoi toti care s-au perindat sa-si ia spagile! Cu cine sa ne luptam ? Cu propriul nostru guvern? Si cum putem sa o facem dca ei deja isi voteaza gratieri si amnistie? Cum putem sa o facem daca deja au inceput sa atace chiar si SRI si DNA? Cum spuneti cum sa facem??

  • Doina Munteanu

   Iti dau o indicatieprecisa, sa te adreezi direct celui raspunzator direct de aceste nereguli.

   Klaus Iohannis a primit o scrisoare din partea firmei austriece Schweighofer.
   Scrisoare lui Schweighofer către președintele României Klaus Iohannis este datată 2 martie 2015. Scrisoarea a venit în momentul în care Parlamentul a votase ”legea pădurilor” și a trimis-o către promulgare.
   Deci, Parlamentul României a trimis la promulgat către Klaus Iohannis “Legea pădurilor”, astfel încât pădurile României să fie protejate și salvate. Pe 2 martie, Iohannis a primit o scrisoare prin intermediul finului său, Andrea Huber, consulul onorific al Austriei de la Sibiu. Această scrisoare l-a făcut pe Klaus Iohannis, președintele României, să întoarcă în Parlament legea care ar fi salvat pădurile României. Este dovada clară că străinii au foarte multă putere și influență încât reușesc să îl manevreze și pe președintele României
   Cum a retrimis in doua săptămâni președintele României în Parlament o lege trimisă la promulgare? Ce l-a determinat pe Klaus Iohannis să facă un asemenea gest ?
   Ai pe cine sa intrebi direct.

   Ma tem ca nu iti este pe plac, intru-cat n-ai motiv sa dai vina pe PSD.
   Banuiesc ca nu-ti pasa de nici-o padure si nici de tara, interesul era sa mai fie atacat PSD-ul. Cu cat va fi mai mult atacat, cu atat va creste simpatia pentru el si se vor inmulti aparatorii lui. Comform principiului psihologic: “unde dai si unde crapa”.

  • Preda

   Dinu Pasca @ Ce tot spuneti? Adica nu se poate SI unii SI altii? Sau aveti ceva de protejat la Schweighofer?

Top