Conservation Carpathia sponsorizează “bani din aer” la Nucşoara

Publicat la: 08.04.2023| Comentarii|Fisiere atasate
 

 

Fundaţia Conservation Carpathia şi-a rafinat strategia de obţinere a controlului asupra teritoriului din zona Munţilor Făgăraş.

 

Dar păstrează metodele de cumpărare şi corupere a funcţionarilor publici şi aleşilor locali.

 

Dacă pe ministrul mediului Cristina Paşca Palmer au plimbat-o cu elicopterul pentru a le promova proiectele în Guvernul României, pe primarii din nordul judeţului Argeş i-au plimbat prin Europa. Iar când s-au întors au început să promoveze proiectele Conservation Carpathia…

 

Primul care şi-a asumat deschis să valideze noul concept al Conservation Carpathia este primarul Comunei Nucşoara, Ion Cojocaru.

 

La 19 martie 2023 a avut loc prima întâlnire în satul Sboghiţeşti, pentru a promova contractul de sponsorizare propus de Fundaţia Conservation Carpathia.

 

O dată intrată în solda miliardarilor de la Conservation Carpathia, Comuna Nucşoara urma să fie obligată să prezinte rapoarte de activitate, ori de câte ori i-ar fi cerut Christoph Franz Johannes Promberger.

 

În baza contractului propus, Comuna Nucşoara trebuia să promoveze permanent numele şi imaginea Fundaţiei Conservation Carpathia, respectiv de a-i prezenta publicului ca susţinători ai proiectelor de consercare a biodiversităţii în România, a pădurilor, florei şi faunei sălbatice.

 

Primarul Ion Cojocaru, venit în faţa cetăţenilor să prezinte contractul de sponsorizare, a trebuit să se lupte cu “proştii” şi “nebunii” de cetăţeni care nu înţelegeau binefacerile promise de Conservation Carpathia.

 

Când adevărul ilegalităţilor generate de Christoph Franz Johannes Promberger şi miliardarii de la Conservation Carpathia a început să fie dezvăluit, primarul Ion Cojocaru a spart şedinţa. Pentru că, aşa cum a declarat, plimbările prin Europa, transportul, cazarea, masa, implică o … “reciprocitate”!

 

Filmul dezbaterilor din satul Sboghiţeşti, comuna Nucşoara, poate să fie urmărit aici.

 

Contractul de sponsorizare propus de Fundaţia Conservation Carpathia poate să fie descărcat aici.

 
Top